Nebeski baloni

Izbornik

Količina: 0

Ukupna cijena: 0,00 € (0,00 kn)

Košarica

Uvjeti korištenja

Usluge internetske trgovine Nebeski baloni vrijede za kupce sa prebivalištem na području Republike Hrvatske i sve države članice EU-a. Samim slanjem podataka prilikom kupnje, pristajete na uvjete prodaje i dostave proizvoda te na uvjete korištenja internet trgovine. Proces kupnje potrebno je završiti do kraja, a završetkom dobit ćete elektroničkom poštom potvrdu o kupnji.

Kupac možete postati u koliko ste punoljetna osoba, starija od 18 godina, i u koliko prihvaćate naše uvijete korištenja. Cijene prikazane u interent trgovini maloprodajne su i izražene su u kunama.

Narudžbom proizvoda putem interent trgovine Nebeskih balona prihvatili ste uvjete korištenja koji su navedeni na interent trgovini. Kupac je svaka osoba koja elektronički naruči proizvod i pošalje elektroničkim putem elektroničku narudžbenicu.

Podnošenje prigovora potrošača

Sukladno čl. 8 st. 2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: Nebeski baloni, Savska cesta 50, 10000 Zagreb ili elektronskim putem na mail: nebeskibaloni@gmail.com

Odgovor na Vaš prigovor dobiti ćete najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Molimo Vas da u prigovoru obavezno navedete svoje podatke: ime i prezime, adresa za dostavu odgovora i kontakt broj.

Pravo na raskid ugovora

Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.

Ako je dostava iz bilo kojeg razloga izvršena prije zaprimanja obavijesti o raskidu ugovora, kupac može raskinuti ugovor uz plaćanje usluge pakiranja i dostave u ugovornom iznosu od 55,00 hrk (7,30 €) s uključenim PDV-om, a ukoliko troškovi dostave prelaze ugovoreni iznos u iznosu troškova dostave.

Odmah po zaprimanju obavijesti o raskidu ugovora, Nebeski baloni će kupca e-mail-om obavijestiti da je dostava već izvršena i da je obvezan podmiriti ugovorne troškove pakiranja i dostave u iznosu 55,00 hrk (7,30 €) s uključenim PDV-om, odnosno u iznosu troškova dostave ukoliko oni prelaze iznos od 55,00 hrk (7,30 €).

U slučaju kada je ugovor raskinut nakon izvršene dostave proizvoda, kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod neoštećen i zapakiran u originalnu ambalažu.

Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada su Nebeski baloni predali proizvod dostavnoj službi.

U slučaju raskida ugovora kod plaćanja internetskim bankarstvom i općom uplatnicom, Nebeski baloni će uplaćeni iznos koji je dužan vratiti kupcu umanjiti za iznos narudžbe koji se odnosi na ugovorni iznos troškova pakiranja i dostave ukoliko su za to ispunjene gore navedene pretpostavke.